Viron kirjasyksy SVYL-Verkkopuodissa!

SVYL-Verkkopuoti on perinteisesti ollut esillä syksyisin mm. Helsingin ja Turun kirjamessuilla ja Martin markkinoilla. Näiden tapahtumien siirtyessä ensi vuoteen tai muuttaessa verkkoon, haluamme kuitenkin Verkkopuodissa juhlia syksyllä virolaista kirjallisuutta.

SVYL-Verkkopuodin Kirjasyksy -kampanjassa esitellään puodin teoksia, mm. virolaisen kirjallisuuden asiantuntijoiden ja ystävien suosituksilla, annetaan tarjouksia kaupan laajasta valikoimasta ja järjestetään jouluinen puodin tilausten noutopäivä 7.12.

Verkkopuodin tarjonnasta ovat omia suosikkejaan suositelleet mm. Anja Salokannel, Tapio Mäkeläinen, Mart Meri, Anne Ala-Honkola, Antto Terras, Grete Ahtola ja Jenni Kavén. Lue kaikki suositukset tästä!

Puodin noutopäivä toimii näin: ma 7.12. klo 12-17 aikana järjestämme SVYL-Verkkopuodin jouluisen pop-up -päivän, jonka aikana voit noutaa 3.12. mennessä ennakkoon tilaamasi kirjapaketit Eesti Majasta. Tehdessäsi tilausta Verkkopuodin sivuilla, kirjoita lisätietoja-kenttään sana ”joulunouto”, niin emme lähetä pakettia sinulle postitse. Paketin voi maksaa noutaessa kortilla tai saat vaihtoehtoisesti laskun mukaan paketissa.
Viestimme kaikista alennuksista, jaamme kirjasuosituksia ja kerromme lisää joulun kampanjasta Facebook-sivuillamme, tällä sivulla sekä osoitteessa www.svyl.fi.

Otathan yhteyttä sähköpostitse svyl@svyl.fi mikäli kysymyksiä ilmenee!

#kirjasyksy #SVYLVerkkopuoti