Tilaus- ja sopimusehdot

SVYL-Verkkopuoti on Suomen Viro-yhdistysten liitto ry:n ylläpitämä ja hallinnoima verkkokauppa osoitteessa verkkopuoti.svyl.fi.

Toimitusehdot

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan viivytyksettä yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun asiakas on vahvistanut tilauksen ja saanut sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.

Toimitustavat

Toimitamme lähetykset Postin kirjepalvelutuotteena tai postipakettina tilauksen koosta riippuen.

Maksutapa

Lasku lähetetään tuotteen toimituksen yhteydessä paperilaskuna. Eräpäivä on 14 päivää laskun päiväyksestä.Kaikki toimitetut tuotteet ovat SVYL-Verkkopuodin omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu. Jos maksamatonta laskua ei saada maksuhuomautuksista ja maksuvaatimuksesta huolimatta perittyä, on SVYL-Verkkopuodilla oikeus vaatia asiakasta palauttamaan tilatut tuotteet.

Toimitusmaksu

Tilausten toimitusmaksu on Suomen Postin perimä postimaksu.

Hinnat

Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. SVYL-Verkkopuoti pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä tai inhimillisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan olennaisesti väärin. Tällaisessa tapauksessa sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. SVYL-Verkkopuoti on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä ja kaupan purkaminen on mahdollista.

Toimitusaika

Käsittelemme tilauksen tavallisesti 2-5 arkipäivässä. Jos tuote on väliaikaisesti loppu tai jokin muu seikka viivästyttää toimittamista, ilmoitamme tästä asiakkaalle sähköpostitse. Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista.

Reklamaatio

Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida viipymättä Suomen Viro-yhdistysten liittoon. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla oikean, virheettömän tuotteen, toissijaisesti sopimalla hinnanalennuksesta tai purkamalla kaupan.

Rajoitukset

Emme myy tuotteita henkilöille, joilla on erääntyneitä laskuja SVYL-Verkkopuodille. Asiakas vastaa antamansa toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Toimitusosoite tulee yksilöidä tarkasti ovessa näkyvän nimen, katuosoitteen ja postitoimipaikan mukaisesti. Nimen perässä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu (esim. ”Vastaanottajan nimi” c/o ”Ovessa oleva nimi”). Toimitusehtojensa mukaisesti posti varaa oikeuden olla jakamatta lähetystä osoitteeseen, jossa väestörekisteritietojen tai postin omien tietojen mukaan ei asu lähetyksessä ilmoitettua henkilöä. Mikäli lähetys kuitenkin halutaan toimitettavaksi tällaiseen osoitteeseen, tulee käyttää yllä mainittua c/o merkintää.

SVYL-Verkkopuodin vastuu ja vastuun rajoitukset

SVYL-Verkkopuoti ei vastaa sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta toimituksen viivästymisestä, internet-sivuilla ilmoitettu toimitusaika on arvio. SVYL-Verkkopuoti ei vastaa tuotteiden virheellisen toimituksen, virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä kustannuksista.SVYL-Verkkopuoti pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. SVYL-Verkkopuoti toimii hyvän kauppiastavan mukaisesti ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia.Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä Suomen Viro-yhdistysten liittoon.

Force majeure

SVYL-Verkkopuoti ei ole vastuussa toimituksen viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on SVYL-Verkkopuodin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitukset estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava SVYL-Verkkopuodin toimintaa estävä seikka.

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta SVYL-Verkkopuodin ulkopuolisille osapuolille, poislukien postin jakelu.

Yhteystiedot:

Suomen Viro-yhdistysten liitto ry.
Sörnäisten rantatie 22 C
00540 Helsinki
Puh. 040 777 4618
svyl@svyl.fi
Y-tunnus: 0912549-1

Sopimus- ja tilausehdot voimassa 1.10.2015 alkaen.