Heiki Vilep: Kaappipeikot planeetta X:llä – Äänikirja, E-Kirja, Minikirja + USB-Tikku (Kopio) (Kopio)

15.00 

Lector 2015

Tuotetunnus (SKU): 978-952-7040-35-5 Osastot: ,

Kuvaus

Minikirjapaketti, johon kuuluu A6-formaatissa oleva minikirja ja kirjan muotoisella USB-tikulla samasta kirjasta äänikirja, E-kirja sekä PDF-kirja. USB-kirja on mainio esimerkiksi automatkalla, ja lapsi voi samalla katsoa kuvia sekä seurata tekstiä minikirjasta.

On vuosi 2427, ja kaukaisille planeetoille lentäminen on jokapäiväistä puuhaa. Hessu ja Ossi ovat matkalla vanhempiensa luokse lomanviettoon K-7-planeetalle. Matka on pitkä, ja pojat puuhaavat aikansa kuluksi monenlaista, mutta eivät jaksa välittää omien jälkiensä siivoamisesta. Siivottomista oloista voimansa saavat Kaappipeikot ottavat avaruusaluksen komentoonsa, ja alus ohjataan Planeetta X:lle, jolla peikot ja pojat kohtaavat paikallisia asukkaita kenties kohtalokkain seurauksin…

Heiki Vilep on Tartossa vuonna 1960 syntynyt virolainen vapaa kirjailija, runoilija ja muusikko. Hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja viisi lasta. Virossa Vilepiltä on julkaistu yli 30 lasten- ja nuortenkirjaa sekä lukematon määrä runoja. Heiki Vilep on Virossa erittäin tunnettu myös lastenlaulujen sanoittajana.