Ale!

Tapio Mäkeläinen: Tallinnan esikaupunkialueet, Tallinnan keskikaupunki & Tallinnan Vanhakaupunki

50.00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tallinnan esikaupunkialueet -kirja vie meidät sinne, missä paikallisetkin liikkuvat – Kadriorgin taidemuseoihin ja kahviloihin, Nõmmen pikkukaupunki-idylliin, Piritan rannoille, satamiin ja luostareihin, boheemiin Kalamajaan, vironvenäläisten Lasnamäelle, teknillisen korkeakoulun kampuksille Mustamäelle ja Pohjois-Tallinnaan. Siellä Lennusadam, Noblessner, Patarei, Põhjala tehas ja Telliskiven luova keskus ovat paikkoja, joissa Tallinna sykkii kiivaimmin ja joissa kehitys on hurjinta. Lue lisää ja osta tuote erikseen 20 € hintaan tästä.

Tallinnan keskikaupunki on kätevästi taskussa tai käsilaukussa kulkeva teos, jossa esitellään keskikaupungin alueelta kaikki oleellinen: museot, puistot, arkkitehtuuri, menneisyys, nykyisyys ja jopa hieman tulevaisuuttakin. Kukoistavaa pubi- ja ravintolaelämää ei tietenkään unohdeta. Tallinnan keskikaupunki -teoksessa on 175 upeaa värikuvaa, kahdeksan tarkkaa karttaa, hyvät hakemistot ja linkkiluettelot. Ja peräti 224 kiinnostavaa nähtävyyttä! Lue lisää ja osta tuote erikseen 20 € hintaan tästä.

Harva helsinkiläinen tietää, miksi Helsinki on olemassa. Oikea vastaus kysymykseen on Tallinna. Helsingin kaupunki perustettiin kuningas Kustaa Vaasan ja Ruotsin kruunun toimesta 1550 nimenomaan kilpailemaan hyvin menestyvän kauppa- ja satamakaupungin Tallinnan kanssa. Uuden kaupungin sijaintipaikkahan valittiin Tallinnan mukaan, siksi Helsinki ja Tallinna ovat aivan vastakkain kumpikin omalla puolellaan Suomenlahtea. kaikki Tallinnan historian kerrokset 1200-luvulta aina 2000-luvulle saakka ovat helposti suomalaisen matkailijan nähtävissä. Tarvitaan vain parin tunnin laivamatka ja mukaan Tallinnan Vanhankaupungin matkaopas! Lue lisää ja osta tuote erikseen 20 € hintaan tästä.

Tapio Mäkeläinen on Suomen tunnetuimpia estofiileja, kunniamerkein ja ansiokirjoin palkittu Tuglas-seuran kulttuurisihteeri, legendaarinen matkanjohtaja ja matkaopas sekä yli 20 kirjaa tehnyt tietokirjailija. Tapio on aito talsinkilainen, sillä Tallinna on ollut Tapion toinen kotikaupunki jo 35 vuoden ajan. Hän on matkanjohtajana, oppaana ja matkojen suunnittelijana vienyt Viroon yli 100 000 turistia 38 vuoden aikana.


Osta kaikki kolme uutta Mäkeläisen matkaopasta hintaan 50 €! (norm. 20 €/kpl).