Siru Valleala: Tallinna – Tripsteri matkaopas

15.00 

Readme.fi 2022, 280 s.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Seikkailujen Tallinna kutsuu! Tripsteri Tallinna -oppaan mukana lähdet sellaiseen Tallinnaan, joka tarjoaa konkarillekin yllätyksiä.

Paitsi että koluamme aina yhtä viehättäviä vakiokohteita kuten Vanhaakaupunkia ja Telliskiveä, kurkistamme myös uudemmille eli vanhemmille seuduille: onhan Tallinna upea yhdistelmä modernia suunnittelua historiallisissa, tarinoista ammentavissa puitteissa!

Oppaan avulla löydät vinkit kiinnostavimpiin kaupunginosiin, majoituspaikkoihin ja retkiin. Anna aikaa Tallinnalle: kaupunki on täynnä tekemistä niin yksin matkustavalle kuin pariskunnille ja perheillekin. Suomalaisten suosikkikohdetta kannattaa tarkastella uusin silmin. Ota ensi kerralla mukaan tämä opas ja lähde seikkailemaan! Kerromme, minne kannattaa erityisesti eksyä, missä taas löytää.

Luvassa on taidetta, herkkuruokaa, ostoksia, kulttuuria, kujeilua ja parasta menoa – unohtamatta kiehtovia kertomuksia, joiden avulla syvennät matkaelämystäsi. Oppaan on kirjoittanut Tallinnassa pitkiä aikoja viettänyt toimittaja Siru Valleala.