Laine Jänes: Viroa matkailijoille

18.00 

Finn Lectura 2013, 290 s.

Tuotetunnus (SKU): 9789517925587 Osasto:

Kuvaus

Viroa matkailijoille -kurssi johdattaa opiskelijan nopeasti ja tehokkaasti viron kielen alkeisiin. Kurssi on suunniteltu kattamaan aikuisopistoissa yhden vuoden oppimateriaalitarpeet, mutta se soveltuu hyvin myös itseopiskeluun. Eurooppalaisella taitotasoasteikolla kirja sijoittuu tasolle A1.

Kirjassa käsitellään tilanteita, joita matkailija kohtaa Virossa liikkuessaan, kuten esim. tervehtimistä ja hyvästelemistä, esittäytymistä, eri kulkuvälineissä liikkumista, lippujen ostamista ja taksikyydistä neuvottelemista, kahvilassa ja ruokalassa asioimista, hotellihuoneen varaamista, erilaisten kauneudenhoitopalvelujen käyttämistä, ostosten tekemistä, optikkoliikkeessä, lääkärissä ja hammaslääkärissä käymistä sekä omasta terveydentilasta kertomista.

Jokaisessa kappaleessa esitellään aihepiiriin liittyvää sanastoa, ja kielioppiasioita opitaan luontevasti tekstien yhteydessä. Kielioppiasiat on koottu vielä kirjan loppuun omaan osioonsa. Kirjan lopusta löytyvät myös viro–suomi-sanasto sekä tehtävien ratkaisut.

Kirjaan liittyy myös erikseen hankittava äänite, joka sisältää luettuina kappaleiden tekstit ja kirjan kuunteluharjoitukset.