Kaarina Kaurinkoski: 6 kävelyä Tallinnassa

15.00 

Moreeni 2013, 166 s.

Hintaan lisätään postikulut postin palveluhinnaston mukaan.

tuotetunnus (SKU) 9789522541499 Osasto:

Kuvaus

Tallinna on vieraista pääkaupungeista suomalaisille nopeimmin ja helpoimmin lähestyttävä ja vierailukohteena aina vain suositumpi. Ostosten tekemisen ohessa suurta yleisöä on alkanut kiinnostaa myös kulttuuri, ja yhä useammat Tallinnan-kävijät haluavat perehtyä lyhyelläkin vierailulla myös paikalliseen historiaan ja nähtävyyksiin.

Kaarina Kaurinkosken opaskirja johdattaa lukijan kuudelle erilaiselle kävelylle Tallinnaan. Kunkin kävelyreitin varrelle osuvista taloista, nähtävyyksistä ja historiallisista tapahtumista kerrotaan värikkäästi. Lyhimmät reitit sijoittuvat vanhaankaupunkiin ja mahtuvat parin tunnin päiväristeilyohjelmaan; pitempään kaupungissa viihtyvä voi lähteä tutkimaan etäämmällä sijaitsevia kohteita ja jakaa kävelyt useammalle päivälle. Tallinnalaisen valokuvaajan Peeter Langovitsin tuoreet valokuvat esittelevät eloisasti katunäkymiä, rakennuksia, muistomerkkejä ja niiden kiehtovia detaljeja.

Kaarina Kaurinkoski oli tietokirjailija, joka asui useassa maassa diplomaatin puolisona ja perehtyi paikallisiin kulttuureihin. Häneltä on aiemmin ilmestynyt mm. suosittu 12 kävelyä Pietarissa -matkaopas.