Harri Ilves, Lia Virkus ja Maire Suitsu: Virolainen keittiö

20.00 

Ajakirjade Kirjastus 2013, 132 s.

suom. Terhi Pääskylä-Malmström

tuotetunnus (SKU) 9789949502608 Osasto:

Kuvaus

Kauniita ruoka- ja luontokuvia sisältävä teos tarjoilee monipuolisen kattauksen alkupaloista keittoihin, pääruokiin ja makeisiin jälkiruokiin – kaikki reseptit tulvillaan virolaisten rakkaimpia makuja! Suurin osa kirjassa esiteltävistä ruoista on kuulunut virolaiseen ruokapöytään jo 1930-luvulla, maan ensimmäisen itsenäisyyden kukoistuskaudella. Joukossa on kuitenkin myös viime vuosikymmeninä Viron keittiöihin kotiutuneita herkkuja. Kirjan tekijät Harri Ilves ja Lia Virkus ovat maassaan tunnettuja ruoka-alan toimijoita, kolmas tekijä Maire Suitsu on koonnut teoksen alkuun lyhyen ja ytimekkään katsauksen virolaisen ruokakulttuurin kehitykseen. Kirjan on suomentanut virolaisen elämänmenon asiantuntija, toimittaja-kääntäjä Terhi Pääskylä-Malmström.