Eesti Maja 10 -juhlaviikon tarjoukset

Helsingin Suvilahdessa sijaitseva Eesti Maja – Viro-keskus täyttää syyskuussa 10 vuotta! Juhlaviikon 14.-20.9. kunniaksi SVYL-Verkkopuodilla on 10 erikoistarjousta! (Hintoihin lisätään postimaksu.):

  1. Tapio Mäkeläisen Tallinna-sarjan kaikki kolme kirjaa nyt yhteishintaan 50 €: Tallinnan esikaupunkialueet, Tallinnan Vanhakaupunki ja Tallinnan keskikaupunki (alennus lisätään manuaalisesti laskulle Verkkopuodin toimesta).
  2. Koomikko, kirjailija Antto Terraksen kirjat erikoishintaan: Viro (Sensuroimaton), Tallinnan tappajat. Viron veriset vuodet ja Helsinki-Tallinn express. Totuus suomalaisista ja virolaisista
  3. Rakastetun virolaisklassikon Leelo Tungalin omaelämäkerrallinen Toveri lapsi
  4. Imbi Pajun kyydityksistä kertova Torjutut muistot
  5. Aleks Lepajõen tarina virolaisloikkareiden seikkailuista Suomessa ja Tillanderin ryöstöstä: Pako länteen. Tillanderin jalokiviryöstäjien tarina
  6. Kansainvälinen bestseller Purjehdus vapauteen. Virolaisten uskomaton matka yli Atlantin
  7. Virolaisen kirjailijan ja runoilijan Jaan Krossin syntymän 100-vuotisjuhlan kunniaksi Virossa ja Suomessa julkaistu runoteos Maailman löytäminen
  8. Viron ensimmäisestä elokuvaohjaajasta Johannes Pääsukesta kertovassa elokuvassa Johannes Pääsukese tõeline elu on suomalaisellekin Viron historiasta tuttuja hahmoja.
  9. Paavo Matsinin Gogolin disko on saanut sekä Euroopan unionin kirjallisuuspalkinnon että Viron kulttuurirahaston vuotuisen parhaan proosateoksen palkinnon.
  10. Hannu Oittisen Kerro Lisää viroksi. Suomalais-virolainen keskusteluopas on tyyliltään rento, sisällöltään kokeileva keskusteluopas, jonka avulla voi vaikka fiilistellä tulevia Viron matkoja.